4PS Business Central koppelen met eVerbinding

Inrichting in 4PS Business Central

Voor een koppeling met 4PS is een contract nodig voor API rechten. Hiervoor kan contact worden opgenomen met onze sales afdeling. Bij dit contract zit de subscription key die benodigd is voor de koppeling met eVerbinding.

Ga in 4PS Business Central naar de instelling ‘eVerbinding document uitwisseling instellingen’.

Hier kan je 4ps koppelen aan het platform van eVerbinding, daarbij heb je de volgende gegevens nodig:

1. De verbindingssleutels van het platform: Verbinding sleutels aanmaken in eVerbinding
  2. Een geactiveerde organisatie op het platform: Jouw organisatie toevoegen en activeren
  3. De subscription key die is verkregen van onze salesafdeling.

Kies bij Type aansluiting voor API31;
Voer vervolgens alle gegevens in, het Bedrijfs-ID eVerbinding is te vinden onder het kopje ‘Organisaties’ aan de linkerkant op het platform.
Wanneer dit allemaal is ingevuld kan je de verbinding testen. Als deze geslaagd is kan je verder met het inregelen voor het versturen van e-facturen vanuit 4PS Business Central.