Documenten opnieuw aanbieden aan gekoppelde software

Het is mogelijk zelf controle uit te oefenen op de binnenkomst van documenten in de gekoppelde software. Als een document niet in het softwarepakket binnen lijkt te komen, kan per document worden aangegeven dat deze opnieuw kan worden gedownload. Wanneer het document als Dubbele is gemarkeerd, dan dient deze eerst als origineel te worden gemarkeerd door gebruik te maken van de optie Als origineel markeren.

Dit kan zowel voor verkoop- als inkoopfacturen. In het Postvak IN, of via de app Inkoopfacturen, kan door op de drie puntjes achter document te klikken de inkoopfactuur opnieuw worden aangeboden als download naar de gekoppelde software. Dezelfde werkwijze geldt voor het Postvak UIT, of via de app Verkoopfacturen, zo kun je een verkoopfactuur opnieuw aanbieden als download.