Documenten opnieuw aanbieden aan gekoppelde software

Het is mogelijk gemaakt om zelf controle te hebben of en hoe vaak een document binnenkomt in de gekoppelde software. Ook als een document niet in het softwarepakket binnen lijkt te komen, kan per document worden aangegeven dat deze ‘Opnieuw’ ter download wordt aangeboden. Wanneer het document als ‘Dubbele‘ is gemarkeerd, dan dient deze eerst als ‘origineel’ te worden gemarkeerd met de optie ‘Als origineel markeren

Dit kan zowel voor verkoop- als inkoopfacturen. In het Postvak in, of via de app inkoopfacturen, kan door op de drie puntjes achter document te klikken de inkoopfactuur opnieuw worden aangeboden ter download naar de gekoppelde software. Dit zelfde geldt voor het Postvak uit, of via de app verkoopfacturen om de verkoopfactuur opnieuw aan te bieden ter download.