Wat betekent en wat kan ik met de ‘Dubbele’ markering

Een dubbele factuur wordt op basis van 3 punten herkend. Leverancier, factuurdatum en factuurnummer. Zie ook https://support.everbinding.nl/knowledge-base/worden-dubbele-facturen-herkend/

Het kan zijn dat de scan-en-herken straat iets niet goed herkend heeft waardoor het onterecht is. In dat geval hebben we nu dus ook de stappen door eerst te kiezen om origineel aan te merken. Dat kan door achter de factuur op de drie puntjes te klikken en te kiezen voor ‘Markeren als origineel‘.

De bedoeling is om hem dan ook direct beschikbaar te maken voor download, dus zou hij in de volgende run van de gekoppelde software de factuur moeten downloaden. Indien dat niet het geval is, dan kan, nu hij als origineel is aangemerkt’ via de knop ‘API-download opnieuw aanbieden‘ alsnog worden klaargezet ter download.

Naast deze opties is er ook een optie beschikbaar om alle dubbele weer te geven op basis van die ene factuur. Dus dan kan er worden gecontroleerd of hij terecht als dubbel is herkend en hij dus al in de software moet zitten.