eVerbinding transactietegoed opwaarderen

Het transactie tegoed is te vinden onder ‘Mijn omgeving‘. Het actuele saldo wordt rechtsboven weergegeven. Wanneer je transactiesaldo op ons platform op is, stellen wij je daar via e-mail van op de hoogte. Je ontvangt een verzoek tot opwaarderen.

Handmatige opwaardering

Ga naar ‘Mijn omgeving‘ en klik vervolgens op de groene button ‘Betalen en opwaarderen‘. In het venster dat verschijnt kan een bedrag worden gekozen of vrij worden ingegeven.

opwaardering saldo

De opwaardering kan voldaan worden via iDeal. Na betaling is het saldo direct opgewaardeerd. Een andere mogelijkheid is opwaardering door middel van een factuur. Deze factuur ontvangt is direct beschikbaar via ‘Postvak In’. Bij een opwaardering via een factuur wordt het saldo binnen elke werkdagen handmatig bijgewerkt.

Automatische opwaardering

Er kan ook een automatische opwaardering worden ingesteld. Dit kan door in ‘Mijn omgeving’ te klikken op ‘Bewerken‘. Let op: dit kan alleen als de gebruiker beheerder is van de omgeving.

automatische opwaardering

De opwaardering stuurt automatisch een factuur naar de gekozen organisatie. Bij het ingeven kan ook een eigen ordernummer worden ingegeven mocht dat administratie op basis van orders worden uitgevoerd.