eVerbinding transactietegoed opwaarderen

Het transactie tegoed is te vinden onder ‘Mijn omgeving‘ en vervolgens rechts boven staat het ‘Saldo‘. Wanneer je transactie saldo op ons platform op is, stellen wij je daar via e-mail van op de hoogte. Je ontvangt dan van ons een verzoek tot opwaarderen.

Handmatige opwaardering

Ga naar ‘Mijn omgeving‘ links in het menu en klik op de groene button ‘Opwaarderen‘. In het venster dat verschijnt kan een bedrag worden gekozen of vrij worden ingegeven.

opwaardering saldo

De betaling kan gedaan worden via iDeal waarna het saldo direct is opgewaardeerd of via een factuur. Bij een factuur is deze direct beschikbaar in Postvak In. Het saldo wordt dan handmatig verwerkt.

Automatische opwaardering

Er kan ook een automatische opwaardering worden ingesteld. Dit kan door in ‘Mijn omgeving’ te klikken op ‘Bewerken‘. Dit kan alleen als de gebruiker beheerder is van de omgeving.

automatische opwaardering

De opwaardering stuurt automatisch een factuur naar de gekozen organisatie. Bij het ingeven kan ook een eigen ordernummer worden ingegeven mocht dat administratie op basis van orders worden uitgevoerd.