Exact Online koppelen

Om Exact Online te koppelen aan eVerbinding, volg je  onderstaande stappen:

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek voor Exact Online.

Koppelen via het Exact Online App Center

1. Ga naar de eVerbinding app in het Exact Online App Center. Of ga naar https://exactonline.everbinding.nl.
Klik op ‘Probeer nu‘ om te starten met koppelen.

Ben je al ingelogd bij Exact Online dan kom je direct in de eVerbinding app terecht. Anders moet je eerst inloggen.

2. Klik op ‘Laten we beginnen‘.

3. Vul het e-mailadres voor het account in en klik op ‘Verstuur verzoek‘. Bij een nieuw account voer bij voorkeur een werk e-mailadres in. Als er al een eVerbinding account is, gebruik dan hetzelfde e-mailadres.

Je ontvangt vervolgens per e-mail een link om je te kunnen registreren bij eVerbinding. Of om in te loggen en het verzoek te accepteren.

4. Klik op bedrijfsnaam van de administratie in Exact Online.

Koppel administratie

5. Zoek in “eVerbinding” je bedrijf.

6. Je krijgt een melding in je scherm met de tekst dat er een e-mail is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres.

7. Nadat er akkoord is gegeven en de koppeling is gevalideerd verschijnt het volgende scherm:

• Vink Instellingen Inkoopfacturen aan en geef startdatum mee
  • Vink Instellingen Verkoopfacturen aan en geef startdatum mee
  • Klik op Toepassen

Facturen kunnen nu via Inkoop of Digitale brievenbus worden ingelezen.

Via https://exactonline.everbinding.nl/Company kunnen de ingangsdatums en eventuele inkoop- of verkoopfacturen later nog worden aangepast/toegepast. Via “Instellingen” kunnen koppelingen worden gewijzigd.

Voor verzending van e-facturen: Exact Online faciliteert vanaf april 2019 zelf e-facturatie

Kijk je liever een film: In onderstaande film laten wij zien hoe je Exact Online kan koppelen met eVerbinding.