Exact Online koppeling verwijderen

Stap 1 koppeling inactief/verwijderen

Op de volgende manier kun je de koppeling tussen eVerbinding en Exact Online verwijderen.

Ga naar: https://exactonline.everbinding.nl/Company

Maak de koppelingen inactief door deze te deactiveren. Bevestig dit via ‘Toepassen’. Doe dit voor alle administraties die je wilt deactiveren. De koppeling kan ook worden verwijderd door op ‘Verwijderen’ te klikken.

Stap 2 account verwijderen

Als de koppelingen op inactief of verwijderd zijn, kan ook het account ontkoppeld worden. Na het ontkoppelen worden er geen documenten meer uitgewisseld tussen Exact Online en eVerbinding.

Ga naar: https://exactonline.everbinding.nl/Account

Selecteer het account dat je wilt verwijderen en kies ‘Verwijderen’.

Kies ‘Verwijderen’ om het verwijderen te bevestigen.