Facturen verwerken in iMuis

Met deze instructie helpen we je op weg om de eerste facturen te verwerken in iMuis. Natuurlijk moet iMuis eerst gekoppeld zijn aan eVerbinding.

Vanaf versie 4.4.6 leest iMuis ook de eVerbinding verkoopfacturen in.

Stap 1 Controleer de rechten en licenties

In iMuis zijn functionaliteiten verborgen achter licenties. De eVerbinding licentie kan gratis worden aangevraagd. Zodra een licentie beschikbaar is in iMuis is het vervolgens essentieel dat de gebruiker waarmee is ingelogd ook rechten heeft om deze module te gebruiken.

Als de instellingen goed staan ziet het menu er als volgt uit:

Stap 2 Start de applicatie UBL cloud

In de tweede tab komen de eVerbinding facturen. iMuis haalt automatisch de nieuwe facturen op. Raadpleeg de help functie van iMuis voor meer informatie over de verwerking.