Foutmeldingen digitale brievenbus Exact Online

Bij het maken van de koppeling via de eConnect-app van Exact Online, wordt automatisch een digitale brievenbus aangemaakt. Als dat niet lukt, wordt een foutmelding getoond.

Meldingen en oplossingen:

• Exact Online bericht: ‘Forbidden’
    De gebruiker van de eConnect-app heeft niet voldoende rechten op de digitale brievenbus van deze administratie. Controleer het Exact Online-account op toegang tot de brievenbus.
  • Exact Online bericht: ‘Bestaat reeds: Digitale brievenbus; Ongeldig: Divisie’
    De brievenbus is waarschijnlijk gekoppeld aan een verkeerde administratie. Controleer of de brievenbus is gekoppeld met de juiste administratie. Tip: vergelijk de division nummers uit de foutmelding en url in Exact Online.
  • Proefaccount licenties: ‘Dit account type heeft niet genoeg rechten om een digitale brievenbus aan te maken.’
    Verander de licentie naar een ‘echte’ licentie.

^ Voorbeeld van een foutmelding

Lees ook Aanmaken Digitale Brievenbus voor het handmatig aanmaken van de digitale brievenbus in Exact Online.