Foutmeldingen digitale brievenbus Exact Online

Bij het maken van de koppeling via de eVerbinding app van Exact Online, wordt automatisch een digitale brievenbus aangemaakt. Als dat niet lukt, wordt een foutmelding getoond.

Meldingen en oplossingen:

• Exact Online bericht: ‘Forbidden’
    De gebruiker van de eVerbinding app heeft niet voldoende rechten op de digitale brievenbus van deze administratie. Controleer het Exact Online-account op toegang tot de brievenbus.
  • Exact Online bericht: ‘Bestaat reeds: Digitale brievenbus; Ongeldig: Divisie’
    De brievenbus is waarschijnlijk gekoppeld aan een verkeerde administratie. Controleer of de brievenbus is gekoppeld met de juiste administratie. Tip: vergelijk de division nummers uit de foutmelding en url in Exact Online.
  • Proefaccount licenties: ‘Dit account type heeft niet genoeg rechten om een digitale brievenbus aan te maken.’
    Verander de licentie naar een ‘echte’ licentie.

^ Voorbeeld van een foutmelding

Lees ook Aanmaken Digitale Brievenbus voor het handmatig aanmaken van de digitale brievenbus in Exact Online.