Gestructureerde betalingsmededeling België

Heb je behoefte aan een gestructureerde betalingsmededeling, dan is dit uiteraard mogelijk bij ons. Een overschrijving met gestructureerde mededeling of OGM is een begrip uit het Belgische financieel verkeer. Het is een combinatie van drie groepen van drie, vier en vijf cijfers gescheiden door een schuine streep, zoals: +++090/9337/55493+++. Om dit te regelen ga je naar het platform en open je een nieuwe factuur. Je klikt dan rechts onderin naast betalingskenmerk op het knopje “wijzigen”.