KING Software (voorheen iMuis) koppelen met eConnect

1. Softwarekoppeling: eConnect

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in KING Software

Om onderstaande stappen te kunnen volgen in KING Software, moet de eConnect-licentie in KING Software zijn geactiveerd. Mochten er geen gegevens van eConnect zichtbaar zijn in KING Software, dan kan er een verzoek worden ingediend bij KING Software om dit te activeren.

Ga naar Tabellen > Basisgegevens algemeen en klik vervolgens op eConnect instellingen…

iMuis - eVerbinding instellingen

Voer vervolgens de gegevens uit 1. Softwarekoppeling: eConnect in.

iMuis - instellen sleutels

Eventueel kun je In onderstaande (verouderde) film kijken hoe je KING Software kan koppelen met eConnect.