iMUIS koppelen met eVerbinding

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in iMuis

Om onderstaande stappen te kunnen volgen in iMuis, moet de eVerbinding licentie in iMuis zijn geactiveerd. Mochten er geen gegevens van eVerbinding zichtbaar zijn in iMuis, dan kan er een verzoek worden ingediend bij iMuis om dit te activeren.

Ga naar ‘Tabellen > Basisgegevens algemeen‘ en klik vervolgens op ‘eVerbinding instellingen…

iMuis - eVerbinding instellingen

Voer vervolgens de gegevens uit 1. Softwarekoppeling: eVerbinding in

iMuis - instellen sleutels

Eventueel kun je In onderstaande (verouderde) film kijken hoe je iMUIS kan koppelen met eVerbinding.