Kan ik vanaf ieder e-mailadres facturen insturen?

Nee, wij hebben deze mogelijkheid ingeperkt.

De e-mailontvanger verwerkt alleen e-mails die verzonden zijn vanaf een e-mailadres dat bekend is in je account of die van je accountant. Je hebt de mogelijkheid extra e-mailadressen toe te voegen aan een gebruiker.

Ons systeem werkt toe naar volledig automatische verwerking van facturen. Om ongewenste facturen in de boekhouding te voorkomen, hebben wij de ontvangst van externe e-mailadressen, die onbekend zijn in je account, beperkt.

Voor uitleg hoe je een e-mailadres kan toevoegen klik je op onderstaande link

Extra e-mail adres toevoegen