KING Software (voorheen iMuis) koppelen met eVerbinding

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in KING Software

Om onderstaande stappen te kunnen volgen in KING Software, moet de eVerbinding licentie in KING Software zijn geactiveerd. Mochten er geen gegevens van eVerbinding zichtbaar zijn in KING Software, dan kan er een verzoek worden ingediend bij KING Software om dit te activeren.

Ga naar ‘Tabellen > Basisgegevens algemeen‘ en klik vervolgens op ‘eVerbinding instellingen…

iMuis - eVerbinding instellingen

Voer vervolgens de gegevens uit 1. Softwarekoppeling: eVerbinding in

iMuis - instellen sleutels

Eventueel kun je In onderstaande (verouderde) film kijken hoe je KING Software kan koppelen met eVerbinding.