Koppelen met Alure

Koppel Alure aan eConnect om e-facturen te kunnen versturen. Volg de onderstaande stappen om de koppeling tot stand te brengen.

1. Softwarekoppeling: eConnect

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in Alure

Open Alure en volg onderstaande stappen:

1. Ga naar Instellingen.
  2. Daarna naar Configuratiescherm.
  3. Ga naar Extern.
  4. Kies voor E-factureren.
  5. Open Categorie: eConnect.
  6. Voer de sleutels in die eerder gegenereerd zijn in eConnect.

De koppeling met eConnect is nu gereed en actief.

In Alure moet je per relatie instellen of deze e-facturen moet gaan ontvangen:

Ga naar Start, kies voor CRM en klik op Alure vandaag.
Selecteer vervolgens de relatie.

Klik op de tab Client, open nu de tab Elektronisch factureren. Vink eConnect aan en klik op OK.
Geef en start datum voor het verzenden van e-facturen op. Sla de instellingen op via de diskette in het menu.

eConnect is nu juist ingesteld. Indien je meerdere relaties in één keer wilt overzetten naar eConnect, kun je contact opnemen met de helpdesk van Alure.