Koppelen met Alure

Koppel Alure aan eVerbinding om e-facturen te kunnen versturen. Volg de onderstaande stappen om de koppeling tot stand te brengen.

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in Alure

Open Alure en volg onderstaande stappen:

1. Ga naar ‘Instellingen‘.
  2. Daarna naar ‘Configuratiescherm
  3. Ga naar ‘Extern‘.
  4. Kies voor ‘E-factureren‘.
  5. Open ‘Categorie: eVerbinding
  6. Voer de sleutels in die eerder gegenereerd zijn in eVerbinding.

De koppeling met eVerbinding is nu gereed en actief.

In Alure moet je per relatie instellen of deze e-facturen moet gaan ontvangen:

Ga naar ‘Start‘, kies voor ‘CRM‘ en klik op ‘Alure vandaag‘.
Selecteer vervolgens de relatie.

Klik op de tab ‘Client‘, open nu de tab ‘Elektronisch factureren‘. Vink ‘eVerbinding‘ aan en klik op ‘OK‘.
Geef en start datum voor het verzenden van e-facturen op. Sla de instellingen op via de diskette in het menu.

eVerbinding is nu juist ingesteld. Indien je meerdere relaties in één keer wilt overzetten naar eVerbinding, kun je contact opnemen met de helpdesk van Alure.