Koppelen met Exact Multivers

Het is vanaf nu mogelijk om eConnect te koppelen aan Exact Multivers en je inkoop- en verkoopfacturen automatisch af te leveren in de administratie. Om de koppeling tot stand te brengen, volg je de onderstaande stappen.

1. Softwarekoppeling: eConnect

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

Voor Exact Multivers is er de mogelijkheid gemaakt om snel te verbinden. De inrichting in eConnect is daarom uitgebreid met de volgende stappen:

Stap 6

In het volgende scherm klik je op Key Genereren en daarna op Snel Verbinden.

7. Een nieuw venster opent. Druk op CTRL + V om de keys automatisch te kopiëren. Klik daarna op OK.

8. Je komt nu in het instellingenscherm.

1. Selecteer de administratie waarvoor je de facturen wilt gaan ophalen.
  2. Selecteer vanaf welke datum je de facturen wilt ophalen.
    Wil je geen Inkoopfacturen ophalen, dan kun je deze optie middels het schuifje uitzetten.
  3. Vul het e-mailadres in welke gekoppeld is aan de desbetreffende administratie in Exact Multivers.
    Gebruik dus niet het e-mailadres wat gekoppeld is aan je eConnect-account.
  4. Vul (indien van toepassing) bij Verkoopfacturen de datum en het e-mailadres in.
  5. Vink de melding aan en klik op vervolgens op Toepassen.

De koppeling is nu gereed en werkend.

Let op: Wil je de instellingen later aanpassen? Dan kun je altijd teruggaan naar dit scherm via het eConnect-platform.