Koppelen met InformerOnline

Koppel InformerOnline aan eVerbinding om facturen elektronisch te kunnen versturen en ontvangen. Volg onderstaande stappen om de koppeling tot stand te laten komen.

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in InformerOnline

Zoek eVerbinding in de app store van InformerOnline en klik op ‘Activeren‘.

Een pop-up verschijnt waarin sleutels uit eVerbinding moeten worden ingevoerd. Zie stap 4 uit de eVerbinding stap.

Bij ‘Importeer vanaf‘ kan de vanaf datum worden opgegeven.

Het ‘Bedrijfs-ID‘ is te vinden in het eVerbinding platform onder ‘Mijn bedrijven‘.

Als de gegevens zijn overgenomen, klik je op ‘Opslaan‘.
De koppeling is nu actief.