Koppelen met Payt

Het is vanaf nu mogelijk om eVerbinding te koppelen aan Payt en je inkoop- en verkoopfacturen automatisch af te leveren in een administratie. Om de koppeling tot stand te brengen, volg je de onderstaande stappen nadat er een account op eVerbinding is gemaakt.

Verzenden

Voor het verzenden van e-facturen dient gebruik gemaakt te worden van de Vertrouwde afzender. De factuur wordt dan na ontvangst als xml-factuur klaargezet in de verkoopfactuur app als concept factuur.

Stap 1 Ga naar uw eVerbinding platform en maak hier een Vertrouwde afzender aan.
Stap 2 Geef nu het e-mailadres (e-mailadres ontvanger) dat hierboven is aangemaakt in Payt in op de debiteurenkaart.

Na het maken van de vertrouwde afzender en het ingeven van het e-mailadres in Payt bent u klaar om facturen te verzenden vanuit Payt aan eVerbinding.

Stap 3 De verzonden factuur zal worden klaargezet als conceptfactuur in het eVerbinding platform waarna deze kan worden verzonden aan uw klant*.

De volgende pagina beschrijft hoe een e-factuur kan worden opgebouwd: E-facturen versturen via het platform. Met een conceptfactuur is alles vooraf ingevuld, dus alleen de laatste handelingen hoeven worden uitgevoerd.

*Let op: een definitieve factuur vanuit Payt mag niet verder worden aangepast of bewerkt qua debiteur en factuurregels. Na ontvangst in eVerbinding als concept factuur dient deze alleen nog te worden verstuurd.


Ontvangen

Voor Payt is er de mogelijkheid om facturen te ontvangen. De inrichting voor het ontvangen van facturen en deze door te sturen naar Basecone.
Let op dat de verkoopfacturen niet aangezet hoeven te worden. Deze zijn al in Payt gemaakt en dus bekend.