Koppelen met Unit4 Multivers Online

Het is vanaf nu mogelijk om eVerbinding te koppelen aan Unit4 en je inkoop- en verkoopfacturen automatisch af te leveren in de administratie. Om de koppeling tot stand te brengen, volg je de onderstaande stappen.

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

Voor Unit4 Multivers Online is er de mogelijkheid gemaakt om snel te verbinden. De inrichting in eVerbinding is daarom uitgebreid met de volgende stappen:

Stap 6

In het volgende scherm klik je direct op ‘Snel Verbinden‘. Het is dus niet nodig eerst de keys te generen.

7. Een nieuw venster opent. Druk op CTRL + V om de keys automatisch te kopiëren. Klik daarna op OK.

8. Je komt nu in het instellingenscherm.

1. Selecteer de administratie waarvoor je de facturen wilt gaan ophalen.
  2. Selecteer vanaf welke datum je de facturen wilt ophalen.
    Wil je geen Inkoopfacturen ophalen, dan kun je deze optie middels het schuifje uitzetten.
  3. Vul het e-mailadres in welke gekoppeld is aan de desbetreffende administratie in Unit4.
    Gebruik dus niet het e-mailadres wat gekoppeld is aan je eVerbinding-account.
  4. Vul (indien van toepassing) bij ‘Verkoopfacturen‘ de datum en het e-mailadres in.
  5. Vink de melding aan en klik op vervolgens op ‘Toepassen‘.

Unit4 koppelen

De koppeling is nu gereed en werkend.

Let op: Wil je de instellingen later aanpassen? Dan kun je altijd teruggaan naar dit scherm via het eVerbinding platform.