Pdf merge en pdf genereren

Sinds de update van 5 September is het mogelijk om meerdere opties te selecteren bij het Ontvangen of Versturen van facturen.

Bij ontvangst van een factuur met bijlagen, heb je de keuze uit drie mogelijkheden.
1. Je kan er voor kiezen om altijd een pdf factuur te genereren;
2. Nooit een pdf factuur te genereren;
3. Of een pdf factuur te genereren wanneer er geen bijlagen aanwezig is.

Deze optie kan door de supportafdeling worden ingesteld op accountniveau, alle organisaties in de omgeving maken gebruik van deze instelling. Om de instellingen aan te laten passen kan je een supportvraag indienen en aangeven welke opties je wilt.

Daarbuiten is er de optie om de factuur en de bijlagen samen te voegen tot één pdf indien dit gewenst is. Omdat vrijwel alle softwarepakketten maar 1 pdf kunnen tonen, zorgen wij ervoor dat alle bijlagen in 1 pdf worden gestopt zodat alle bijlagen zichtbaar zijn in het softwarepakket door naar beneden te scrollen.