Wat is mijn saldo en hoe is dat ontstaan?

Voor de verwerking van facturen via een API verbinding en voor het converteren van een PDF naar een UBL worden transacties in rekening gebracht. Deze transacties worden van het saldo afgeboekt. Dit saldo kan worden handmatig of automatisch worden opgewaardeerd.

Al deze transacties worden opgeslagen in het transactie overzicht en is altijd te raadplegen. Dit kan in ‘Mijn omgeving > Transacties’

Omgeving - transacties

Rechts bovenin staan 3 puntjes. Daarachter zit de optie om de weergave te downloaden als CSV bestand. Dit kan tot een maximaal aantal regels. Om het bestand kleiner te maken kan er ook een filter worden gemaakt.