SnelStart koppelen met eVerbinding

Vanaf SnelStart versie 12.18 is het mogelijk om een koppeling met eVerbinding te maken. Hieronder leggen we uit hoe je de koppeling tot stand brengt. Hiervoor zijn nodig een account binnen eVerbinding met een geactiveerd bedrijf. Zie hiervoor: Account aanmaken bij eVerbinding

1. Softwarekoppeling: eVerbinding

Ben je intermediair / accountant volg dan de stappen voor het koppelen via een machtigingsverzoek.

2. Inrichting in Snelstart

1. Kies in SnelStart de administratie die je wilt koppelen aan eVerbinding.

2. Ga naar ‘Facturen‘ onder het menu ‘Instellingen‘ en kies ‘eVerbinding‘.

• Plak het e-mailadres bij ‘Gemaakt door‘ in eVerbinding in het veld ‘E-mailadres
  • Het ‘Organisatie-ID‘ is te vinden in het platform van eVerbinding onder ‘Organisaties‘.

• Plak ‘Verbindingssleutelin het veld ‘Klant key‘.
  • Plak ‘Geheime verbindingssleutel’ in het veld ‘Klantgeheim‘.
    Deze gegevens haalt u uit stap 4 van Softwarekoppeling: eVerbinding

Klik vervolgens op ‘eVerbinding testen‘ en op ‘Opslaan‘. De koppeling is nu actief.

Als de koppeling voor het eerst wordt gelegd worden alle documenten opgehaald.