Verbindingssleutels aanmaken in eConnect

Ben je intermediair/accountant volg dan de stappen voor het verbinding maken via een machtigingsverzoek.

Let op, een verbinding maken met eConnect gaat over poort 443. Deze moet wel openstaan op de server waarop de software geïnstalleerd staat/gehost wordt om verbinding te kunnen maken.

Om onderstaande stappen te volgen moet er een account zijn aangemaakt op het platform van eConnect. Of kies direct hier je software pakket om de verbinding mee te leggen.

Stap 1

Klik op ‘Verbindingen‘.

Verbinding maken

Stap 2

Klik op de Plus en kies vervolgens  Nieuwe algemene verbinding.

Verbinding - nieuwe eigen verbinding

Stap 3

Kies voor het te koppelen software pakket en klik op Bevestigen.

Verbinding - software

Stap 4

Onderstaand scherm opent. Klik op Sleutel genereren. Dan zijn de sleutels gegenereerd.

Verbinding - sleutels

Onthoudt deze gegevens, want deze moeten in het softwarepakket worden ingevoerd. Kies hier je software pakket om de verbinding te leggen.