Gebruiker toegang ontzeggen tot een organisatie

Om documenten niet meer te delen met andere eVerbinding gebruikers dient het lid te worden verwijderd van een organisatie. Hieronder leggen we uit hoe de leden de toegang kan worden ontzegd.

Stap 1 – Selecteer de organisatie waar de leden moet worden verwijderd.

Ga op het eVerbinding platform naar ‘Organisaties’ en selecteer de organisatie waar het lid moet worden verwijderd.
Organisaties

Stap 2 – Open Leden

Klik in het scherm dat is geopend op de tab ‘Leden’.
Organisaties - leden

Stap 3 – Lid verwijderen

In het ‘Leden’ scherm klik je op de drie puntjes achter de gebruiker en kies ‘Verwijderen’.
Organisaties - lid verwijderen

In het scherm dat opent kun je bevestigen dat het lid moet worden verwijderd.
Organisaties - lid verwijderen bevestiging

Na het ‘Verwijderen‘ heeft de persoon geen toegang meer tot het bedrijf.