De adresgegevens en/of de naam van de organisatie zijn/is veranderd, waar pas ik dat aan?

Voor niet Nederlandse entiteiten moeten we deze wijziging handmatig doorvoeren, maak hiervoor een supportvraag aan.

Het kan natuurlijk voorkomen dat de organisatie verhuist naar een ander adres en/of andere verdieping. Of te wel, het adres wijzigt van de organisatie. Of dat er een naamswijziging plaatsvindt. De eerste stap is om dit door te voeren bij de Kamer van Koophandel.

Vervolgens kan eVerbinding deze wijzigingen overnemen van de Kamer van Koophandel. Ga hiervoor naar home op het platform. Daar staan al je geregistreerde organisaties. Selecteer de gewenste organisatie door op de naam te klikken.

Daarna kun je drukken op de knop ‘Vernieuw gegevens‘. Je bedrijfsgegevens worden dan ververst.