Waar vind ik inkomende facturen terug?

Wanneer er een factuur is gestuurd naar de eigen organisatie, dan kunnen deze worden teruggevonden in het ‘Postvak In‘ op het platform.

Er is een ‘Postvak In‘ per gebruiker bovenaan de pagina en per organisatie.
look and feel

Tevens is er een ‘Inkoopfactuur‘ app in het ‘Apps’ menu waar alle facturen, waar je rechten op hebt, zichtbaar. Ook hier kun je makkelijk filteren. Bijvoorbeeld op organisatie, verzender, datum, etc.

Bij het openen van de factuur, opent deze met de ‘Document PDF’ weergave. Deze kan worden gewijzigd naar een overzichtelijk ‘Document’ overzicht van de e-factuur / xml en kunnen eventuele meegestuurde ‘Bijlagen’ ook worden ingezien.