Waar vind ik mijn verstuurde verkoopfacturen terug?

Alle verkoopfacturen staan opgeslagen in het ‘Postvak uit‘ van de betreffende organisatie. Daarnaast bevat ook de App ‘Verkoopfactuur‘ een overzicht van alle verstuurde verkoopfacturen. Daar kan ook verder worden gefilterd en is er een overzichtelijk dashboard beschikbaar om snel de benodigde informatie te vinden.

Of een factuur ook is ontvangen bij de andere partij is afhankelijk van de methode van versturen. Er kan worden gekeken naar de status van de factuur. Bij het versturen naar België of de overheid wordt het afgeleverd op het ontvangen portaal en ontvangt eVerbinding een id.