Wijzigen van emailadres

E-mailadressen van een bestaand account wijzigen is mogelijk. Druk hiervoor op je naam rechtsboven zoals je hieronder ziet. Kies vervolgens voor de bovenste optie “Bewerk Profiel”.

Daarna opent zich de volgende pagina. Als je nog geen extra mailadressen hebt toegevoegd kies je voor “Toevoegen” zoals hieronder is aangegeven. Als je al extra mailadressen hebt toegevoegd, kies je voor Bewerken in het vakje waar het extra mailadres staat.

Je kan dan het extra mailadres invoeren en daarna klikken op de groene knop. Je kan ook meteen meerdere mailadressen toevoegen door te klikken op “Meer toevoegen”.

Er is nu een extra email toegevoegd, maar je moet deze eerst activeren. Druk hiervoor op de blauwe knop welke in de mail staat die is verstuurd naar het extra toegevoegde mailadres. Nadat je de extra email hebt toegevoegd en geactiveerd is het nu mogelijk om de hoofd email te wijzigen. Klik hiervoor op de blauwe “wijzigen” knop, zoals hieronder is te zien.

Dan verschijnt een balkje zoals hieronder is te zien. Kies hier welke mailadres je als primair mailadres wilt hebben en klik daarna op “update”.

Hierna kan je ervoor kiezen om een extra emailadres te verwijderen. Dat doe je door weer op “wijzigen” te klikken naast in het vakje van de extra e-mail en vervolgens op rechts van het mailadres wat je wilt verwijderen op de prullenbak te klikken.